Сърцеразбивачът Том Круз остави феновете си безмълвни, като изпълни поредица смъртоносна каскада, за да промотира предстоящата част от хитовия си франчайз за шпионски трилъри – „Мисията невъзможна“.

Ново видео зад кулисите на актьора от „Топ Гън“ завладя интернет. Актьора дава нови възможности на феновете си да се запознаят отблизо с привидно невъзможната каскада от видеото. Той стои на биплан, маневриращ във въздуха, и подканва кинозрителите да видят предстоящия филм.

Звездата от „На ръба на утрешния ден“ е забелязана да стои върху движещ се биплан, докато той прелита над каньон в Южна Африка, без да има поставен предпазен колан. Той държеше самолета с една ръка, докато спокойно се обръщаше към феновете си.

Филма се снима над прекрасния каньон на река Блайд в зашеметяващата Южна Африка. Той ще впечатли и остави без дъх киноманите.

„Мисията невъзможна: Част I на „Смъртна разплата“ се очаква да излезе на екран през 2023 г. Освен Круз, в него участват Хейли Атуел, Ребека Фъргюсън и Хенри Черни и др. в ключови роли.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook