В края на месец септември Михаела Филева ще пее на открита сцена в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава и през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата и чаровна певица, което вече успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна.

Любимите хитове на младото поколение „По-добра от мен“, „Латино Сеньорита“, „Бойкот“, „Родена с късмет“, „100 на 100“, „Опасно близки“, чувствените балади „И аз съм тук“, „Нова страница“, „Приливи и отливи“ ще прозвучат в нови, концертни аранжименти, изпълнени от Михаела Филева и музикантите Васето Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.
През последните години популярността на Михаела Филева се дължи на многобройните хитове от репертоара ѝ, но и на професионализма, социалната ѝ ангажираност, слънчевото излъчване и харизмата. На сценичните изяви на красивата изпълнителка виждаме усмихнатите лица на цели семейства – родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.

Възможността да се насладят на концертното шоу на Михаела Филева първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино „Орфей“. На 28 септември музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора. На 11 и 12 октомври тя ще изнесе първите си самостоятелни концерти съответно в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook