Според компанията „Le Domaine“, която актьорът основава заедно със семейство Перин, производители на вино, има за цел да забави процеса на стареене на кожата, така че всеки, независимо от пола или типа кожа, да може да остарее по-бавно.

Чрез използването на козметична линия „Le Domaine“ ще имаме възможността да се отнасяме към кожата си по- здравословен и отговорен начин.
Грижата за кожата на Le Domaine включва четири основни продукта: серум, крем, флуиден крем и почистваща емулсия – всички те са поставени в устойчиви опаковки чрез използване на рециклируеми стъклени бутилки и буркани за многократна употреба, изработени от дъб, изрязан от остатъците от винените бъчви на лозето.
Козметичните продукти ще се предлагат на пазара от 80 до 385 щатски долара и са наситени с две активни съставки GSM10 и ProGR3, които са заявени за патентоване. Те са създадени в тясно сътрудничество с Пиер-Луи Тейседр, професор по енология и Никола Леви, лекар и професор по човешка и медицинска генетика.
GSM10 е активно съединение с максимално увеличени антиоксидантни сили, докато ProGR3 е козметично активно съединение с възможности за забавяне на ефектите от стареенето на човека и кожата, според уебсайта на марката. Резултатите, които дава козметичната линия са неузнаваеми и си заслужава човек да опита.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook