Алекс Григоров, познат най-вече като Justboomy e на 18 години и е роден в град София. В момента учи актьорско майсторство. Интересът му към музиката се заражда още в детските му години, когато започва да си представя, че е на голяма сцена. Като дете участва в предаването ,,КОЙ Е ПО-ПО НАЙ“. С годините, музиката започва да го интересува все повече и е приет във вокална формация “Светулковци” – като част от нея участва в посрещането на звездите, участвали в Детската Евровизия през 2015г., когато България е домакин.

За снимките на видеото към „Macchiato“ Justboomy споделя: „Запознах се със Зипо и Слаш чрез социалните мрежи. Получих предложението от  тях за съвместна работа и веднага се съгласих. Визуалната идея за видео клипа е тяхна заслуга. Горд съм да работя професионалисти като тях“.

Организацията по време на снимките е на изключително ниво и всички на терен се стараят да няма трудности. Снимките на плажа се оказват най-лесни.

За своята съвместна работа със Старбъкрс, Justboomy разказва: Със “Старбъкс“ работя от доста отдавна и съм много радостен, че имам тази възможност. Преди два месеца им споделих идеята ми за MACCHIATO и те веднага приеха и ме подкрепиха“.

Териториите на музиката и киното вълнуват Justboomy поравно: Музиката му дава спокойствие, настроение и много положителни емоции. Киното е предизвикателство за него, защото го превъплъщава в други образи.

„На този етап съм насочен към музикалната индустрия и дори вече работя върху нов проект, разказва за бъдещите си планове Justboomy и продължава: „В момента съм в Германия поради ангажименти, свързани с моята кариера за което ще разберете след време. Бих избрал да живея и работя в България, защото това е моята родина – тук са моите роднини и приятели, които много обичам“, категоричен е изпълнителят.

Според Алекс „успехът се гради с много труд, постоянство и упоритост“, но обещава, че в бъдещите му планове почитателите му могат да очакват много изненади, някои от тях, свързани с кафе.

„Преди всичко здраве-то е най-важно в живота на хората. Да имаш амбиция и вяра, че ще успееш и да не се предаваш пред трудностите, за да можеш смело да вървиш напред“, убеден е Justboomy.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook