След фурора, който предизвика тв продукцията „Ергенът“, карайки широката аудитория неуморно да обсъжда епизодите ѝ, дори след техния финал, според мнозина бе съвсем логично тя да се сдобие с втори сезон.

През последните дни вървяха всевъзможни слухове за новия Ерген, неговото име вече е официално разкрито. Той е пловдивчанин и музикант.

Известният пианист Евгени Генчев се впуска в търсене на любовта във втория сезон на вълнуващото и романтично риалити на Би Ти Ви „Ергенът“. Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката.

За него знаем, че е завършил Кралската музикална академия в Лондон и е бил на една сцена с имена като Лейди Гага и Том Джоунс. Споделя, че винаги си се е представял като артистична личност, която се занимава с музика, актьорство или друго изкуство.

Казва, че пианото му е първата любов, а сега се впуска и в търсене на голямата любов.

Отскоро пианистът работи и с формацията 2Cellos. „Трябва да правиш това, в което вярваш“, убеден е Генчев, който не крие, че е преминал през много премеждия по пътя си към световната сцена.

Преди няколко месеца Генчев каза, че за съжаление не се прибира толкова често в родината, тъй като кариерата му се развива предимно в чужбина, където е по-познат, отколкото у нас. Въпреки това гледа да се прибира у дома между концертите, в които участва, за да бъде с близките си, но не успява да го прави толкова, колкото му се иска.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook