Песента на Fabrizio Parisi & The Editor с уникалния глас на DIA – SOUTH LEGEND, е официален саундтрак на лятото по Южното Черноморие за трета поредна година. По традиция, артистите всяка година дават ново звучене на трака, като този път залагат на може би най-актуалния стил за световната електронна сцена в момента – Future Rave.
Ремиксът се отличава с повече синтове и бас, който те кара да подскачаш до пълно изтощение, като същевременно прави скрити препратки към най-доброто от рейв сцената от началото на 90те години. Началото на Future Rave стила слагат две от най-големите имена в електронната музика – David Guetta и Morten преди година, а благодарение на Fabrizio Parisi & The Editor тази нова тенденция вече покорява и България.
Уникалното вплитане на SOUTH LEGEND с нейните етно мотиви и този нов стил правят ремикса на песента напълно неповторим, а лятото – все по-обещаващо силни емоции по морските ни курорти в Община Царево, където песента е тотален саундтрак на ваканционното ежедневие.
SOUTH LEGEND (Future Rave Remix) вече озвучава лятната рекламна кампания на Южното Черноморие, а скоро ще излезе и видео към песента с главозамайващи кадри от красотите на крайбрежието ни.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook