Новата песен “Не искам” на Боби Вълчев е ритмична и свежа, но носи силно послание – как трябва да отстояваме себе си. Видеото запечатва перфектния залез на емблематични локации в Дубай, които за Боби отдавна са втори дом и вървят в комплект с една от любимите му ретро коли.

Новата песен “Не искам” е по текст на Здравка Петрова. Макар и да носи положителен заряд, в нея е закодирано силно послание – че човек трябва да бъде себе си, да има собствена стойност и да не се подвежда по временни изкушения – в личен или професионален план.

Във видеото присъстват уникални места, като например Палм Джумейра. Мегапроект на островна група от 560 хектара изкуствена суша, стилизирана като палма. Сред красивите гледки са още небостъргачът Бурдж Халифа, най-голямото виенско колело в света Дубай Ай и други. Изборът не е случаен. След като Боби Вълчев е вече 12 години в Дубай, той иска да покаже във видеото по красив начин втория си дом и локации, които за него са ежедневие.
Зад перфектния резултат стоят часове наред в очакване на перфектния залез, който е само 10 минути, както и непоносима горещина от 55 градуса.

Има и изненади за феновете на добрите ретро коли, на които Боби Вълчев е фен. В клипа е заснет един от любимите автомобили от личната колекция на Боби Вълчев – Мерцедес SL 500.
В момента джазменът е в България, предстоят участия и лятно турне у нас, както и вълнуващо събитие в личен план – сватба.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook