Азис и Меди взривиха България с първи съвместен дует. Двамата изненадаха феновете си с дует. Те нажижиха страстите си по между си в общо музикално парче. Новата песен е „Пистолет“. Песента е по музика и текст на Меди и Николай Гурманов. Аранжиментът е на Деян Асенов. Режисьор на видеоклипа е Георги Марков. Двама от любимците на поп-фолк феновете – Меди и Азис пуснаха съвместната си песен днес. Видеоклипът направи премиера в официалния канал на Medi в youtube днес.

Виж и чуй ти сега:

„С голямо вълнение ви представям песента “Пистолет”! Благодаря ти, Азис, че прие поканата ми и се включи в този проект. Ти си велик артист и удоволствието е мое! Аз и моят екип създадохме тази песен с много любов и желание! Надявам се да ви хареса“ – сподели младият фолк идол при представянето на сингъла.

Дуетът на Меди и Азис веднага предизвика вълна от реакции в мрежата, като феновете са категорични, че това е страхотна комбинация. Голяма част от тях е, че време беше двамата фолк идоли да зарадват феновете си с общ музикален проект.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook