Mattego отправя горещо танцувално предложение към всички купонджии това лято с новия си сингъл „Дилема“.
Един от най-популярните български TikTok инфлуенсъри, Mattego, който стремглаво се впусна в музикална кариера и това е третият му сингъл в последната година, работи по „Дилема“ с хитмейкъра Mitko Beat, създавал песни за Жана Бергендорф, както и за други известни тиктокъри (Денислав Димчев, VessoU и др.)

“Работим по „Дилема“ от близо 7 месеца, но умишлено забавихме премиерата, защото тя носи лятно настроение и искахме да я подарим на слушателите точно със старта на горещите дни и партитата”, споделя Mattego.

Сингълът излиза и с интересно видео, дело на режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петков, с които изпълнителят работи не за първи път. В клипа по закачлив начин се преплитат ретро телефони и телевизори с TikTok и модерна визия ала „Игра на калмари“. „Заради снимките си припомних и едно мое старо хоби – карането на мотори. Като дете много обичах да се придвижвам на две гуми“, споделя Mattego.

TikTok предизвикателствата за всеки нов сингъл остават запазена марка на Mattego и „Дилема“ няма да направи изключение. Изпълнителят е подготвил танцова надпревара за последователите си, чиито движения е заснел в сърцето на Болоня. Може да се включите в предизвикателствата още днес, като ще ги откриете в профила на Mattego в TikTok.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook