2022-ра година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева. След като нейното начало й донесе очарователна втора дъщеричка, старта на лятото идва за Йоанна с нова песен.

BABY е ремикс на музикалната версия от 2017 г., като сега DJ Rossko я представя в актуален за сезона вариант. Песента е подарък за Йоанна по случай личното й щастливо събитие и както признава самата изпълнителка- за нея е било неочаквано да я получи. „Буквално две седмици преди да родя Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър „Йоанке, baby 2022 is coming”.- разказва Йоанна- Първоначално си помислих, че говори за моята бременност, но се оказа, че всъщност е направил ремикс на BABY, като подарък за малкото baby, което тогава предстоеше да се появи.“

Йоанна Драгнева допълва, че това е един от любимите й проекти, първо, защото е създаден специално за нея и второ, защото оригиналът се е появил във времето, когато само е мечтаела да има деца. „Текстът на песента е за любимия човек, за онзи, когото жадуваш- споделя Йоанна- Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, но за новата версия решихме клипът да е в тенденцията на лирикс видеата. Радваме се, че BABY получава нов живот, защото определено звучи актуално, лятно и хитово.“
Освен, че е наречена за музикален дар, BABY се появява в един доста интересен житейски момент за Йоанна Драгнева. Докато се справя с ангажиментите на майчинството, една от най-очарователните блондинки на българския шоу бизнес доказва с пълна сила мотото на русокоските: „умна, но красива“. Едновременно с грижите около АннМари и ЛилиАн, Йоанна записва в дублажа, водеща е на редица светски събития и подготвя финала на своята докторантура към Института за изследване на населението и човека към БАН. Научният й труд е свързан с българските емигранти в Германия и САЩ и мотивацията им за завръщане в България-актуална и значима тема, която тя самата приема много лично, тъй като голяма част от нейните приятели са емигрирали по света.

Във всичко, което прави неотлъчно до нея е половинката й, тв водещият Мирослав Димитров, който има честта пръв да чуе новата версия на BABY.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook