The Editor, написал музиката на едни от най-популярните хитове в България в последните години и вкарал 4 песни в MTV (“Love is Free” – Fabrizio Parisi & The Editor and Fenry, “Salty” by Ruth Koleva Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, “The Boy Is Mine” Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, Peyton & Greg Gould, “Prison” – Fabrizio Parisi & The Editor and Grafa), излиза със самостоятелен двоен сингъл „Lost“. Премиерата му е днес, 3 юни, заедно с видеото към едноименната песен “Lost”.
За „Lost“ The Editor работи с британския хип-хоп и R&B изпълнител Tee Rare, който, докато не е зад микрофона, е сърдечен хирург! Колаборацията им и музикалната химия помежду им се получава от първия път и затова решават да запишат още едно парче – „Good, Bad and in the middle“ – второ от днешния премиерен сингъл, което също ще откриете в дигиталните платформи. Автор на музиката, текста и аранжимента и на двете песни от сингъла е The Editor.
В един от най-актуалните в света в момента стилове – синт поп, The Editor създава „Lost“ като проект, който не може да се побере в географски граници. Още по-малко с внушителните вокали на Tee Rare.
Видеото към песента разказва емоционалната история на почти всяка любов, която неминуемо преминава през спадове и върхове, и за да я запазиш трябва да подредиш добре приоритетите си и да направиш поне няколко компромиса. Да се чувства изгубен се е случвало на всеки, но за да се намериш трябват сили и „Lost“ ти ги дава.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook