„ Будни” е свеж микс от игриви вокали, диско груув и закачлив текст
Талантливата Криста за пореден път заяви присъствието си на музикалната сцена с новия си сингъл „Будни“. Видеото е поверено в ръцете на Павлин Иванов – Bashmotion, а за хореографията в него се грижи Радостина Точева.
Идеята за песента идва от вокална бележка, запазена в телефона на Криста, а за създаването на финалната версия помагат Борислав Бояджиев – Борче (съавтор на музика, автор на аранжимент и микс) и Бобо (съавтор на музика и автор на текст). „Будни“ звучи актуално и свежо, като носи полъха на любимите ар енд би/денс парчета от началото на 90-те години.
“Будни” се разпространява във всички музикални и видео платформи и ще бъде включена в новия албум на Криста, който се очаква да е готов тази есен. Проектът се осъществява със съдействието на Национален Фонд Култура и Културния фонд на Мюзикаутор.
Криста е един от артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската поп сцена, така и на театралната – в спектаклите на Камен Донев. През 2020 г. певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл „Шрек“, поставен за първи път у нас. Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като „Тролчета“, „Малката стъпка“, „Сладките грозничета“, а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата екранна адаптация на „Цар Лъв“. В последните пет сезона на популярното риалити шоу „Гласът на България“ Криста предава опита си като вокален педагог, обучавайки бъдещите музикални звезди. В момента завършва работата по албума си, който ще представи през есента.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook