В едно от най-дългоочакваните музикални събития шведските поп легенди АББА грандиозно се завръщат на сцена утре в Лондон.
Въпреки че феновете ще чуят истинските гласове на квартета, групата няма да бъде на сцената. Публиката на концерта ще видят ABBA, прожектирани като холограми.
Групата заяви, че са вложили сърце и душа за създаването на аватарите. Те ще могат достойно да се представят. На шоуто „ABBA Voyage“ в Лондон феновете отново ще могат да видят Агнета Фалцког, Бьорн Улвеус, Бени Андершон и Ани-Фрид Лингстад, чиито първи инициали образуват името ABBA, да изпълняват хитове от 70-те и 80-те години на миналия век, както и от последния им албум след завръщането. Аватарите ще се появят в кичозни костюми на групата от 70-те години на миналия век.
Концерта ще се провежда всяка седмица до началото на октомври в специално построената за целта зала ABBA Arena в Източен Лондон. Холограмите са резултат от дългогодишен проект, разработен в партньорство с компания за специални ефекти, основана от създателя на „Междузвездни войни“ Джордж Лукас. Концертът е записан с помощта на 160 камери в продължение на пет седмици.
АBBА изгрява на международната сцена през 1974 год., когато печели песенния конкурс на „Евровизия“ с „Waterloo“, подкрепена от потока британски гласове. След това записват поредица от хитове, сред които „Gimme! Gimme! Gimme!“, „Dancing Queen“ и „The Winner Takes it All“, преди да се разпаднат през 1982 г.
В Лондон публиката ще може да се наслади на 90-минутно шоу, в което дузина музиканти на живо ще подкрепят аватарите.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook