Ирра отново е тук! Певицата продължава с новите версии на своите песни. Този път тя е избрала да направи ремикс на ремикса на песента „Искам“. Тракът е част от „Цветният албум“, който излиза на музикалния пазар през 2002 година. „Искам“ носи много лятно настроение, слънчева, цветна и зареждаща е песента, без да е претенциозна и без да има огромна заявка за вселенски хит. Просто си личи, че всички си доставяхме удоволствие, докато работихме по проекта. Надявам се, че и на хората ще им хареса!“, споделя Ирра в интервю за Ladyzone.bg

За първи път демо версия на „Искам“ прозвуча в подкаста „24 часа от живота“ на 1 април. През това време Ирра засне клип с режисьора Петър Димов – Българевеца, а Мага, на когото е дело новия аранжимент, преработи с още малко инструменти песента. За цялостната визия на Ирра в проекта се погрижиха Атанас Темнилов (грим и коса) и Антоанета Миндева (стилист костюми).

В началото на месец май „Искам“ ще излезе като maxi single на винил. В него ще бъдат включени оригиналната версия на песента от 2002 година, която ще бъде мастерирана специално в Англия, ремикс версията на песента от 2016 година и ремикс версията от 2022 година.

Песента „Искам“ е една от най-пусканите песни в българските клубове през 2002 година. Тракът се задържа цели 28 седмици в челната двайсетица на родните класации. Това е прецедент, въпреки че досега.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook