Една песен се заражда през зимата на 2021 г., а в пролетното начало на 2022 г. вече има своята блестяща премиера. „Нямам време“ и Борис Илиев за пореден път доказват, че когато се събере талантлив екип, магията на музиката започва да действа.
„Нямам време“ среща в dream team Иван Йорданов – Чери (музика, аранжимент, идея за текст), очарователната Прея (текст и вокал), режисьорът с елегантен почерк Добромир Николов и самият Борис Илиев, който дава финалния, ключов щрих на проекта.

„Щастлив съм, че успях да реализирам тази песен и то точно с този екип- споделя Борис- От пет години се познаваме с Чери и постоянно работим заедно. Той усеща нещата, които обичам и мога да пея и напълно се доверявам на творческия му поглед. С Прея работя вече за втори път, след като тя написа текста на предишната ми песен „За теб“

За „Нямам време“ Прея откликва на поканата да се включи освен като текстописец и като изпълнител, в част от песента. Неповторимият й стил на пеене добавя изящна нотка в парчето, а за уникалната й визия, се погрижи българският моден бранд LUCY Fashion.

Аудио реализацията е осъществена с подкрепата на НФК: Музикални инициативи 2021г.
Студийното видео на Добромир Николов, връща традициите на снимането с елегантен финес и насочва акцента към истинската роля на една песен: да владее с музиката и текста си!
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook