Поли Генова заема първо и трето място с безспорните си хитове „Last Night“ и „No More“ в официалната класация за най-излъчваната песен в българския ефир през изминалата година. Тя изпреварва Ед Шийрън и руската сензация Zivert.

Изминалата 2021 година беше изключително успешна за родната певица. Тя изпълнителката зарадва почитатели с редица нови хитове.

Песента „Last Night“ стана сензация от самото си издаване. Парчето получи международно признание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV.

Хитът и „No More“ е и изключително лично парче за Поли Генова. Песента разказва любовната история между нея и половинката й Джоузеф. Той дебютира пред камерата в клипа към песента.

„Музиката е моят начин да предавам емоция, да зареждам с положителна енергия и да вдъхновявам слушателите. Страхотното представяне на „Last Night“ и „No More“ е огромно признание за целия екип, с който работи, и ме прави изключителна горда. Благодарение на любовта и положителната енергия – именно те ме мотивират да продължавам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи отново да и зарадваме публиката“, споделя Поли.

Всички сингли на певицата се разпространяват в платформите на „Warner Music“ чрез Орфей Мюзик.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook