Кристиано Роналдо се оказа истински романтик. Той подготви необичаен и ефектен подарък на любимата си Джорджина Родригес за рождения й ден. В Дубай на най-високата кула в света – небостъргача Бурж Халифа – се появи видео, посветено на Джорджина, която навърши 28 години предния ден. Когато рожденичката с мъжа си и децата си седна на празнична трапеза с изглед към кулата, на фасадата на сградата започнаха да мигат кадри от новото й предаване за Netflix.

Футболистът сподели щастлив момент с абонатите си, като под видеото написа от събитието: „Честит рожден ден Любов моя!“

В момента Джоджина е бременна. Тя и Кристиано Роналдо очакват близнаци- момче и момиченце. Тя също сподели емоциите си от изненадата. Публикува снимка с Кристиано и децата, като нарече този рожден ден най-щастлив.

„Така завършва този вълнуващ ден. Нямам думи! Благодаря ти, благодаря ти, благодаря Кристиано, ти правиш деня ми щастлив. Благодарим на Дубай, че ни накара да се чувстваме като у дома си тук. Благодаря на всички, които направиха този ден специален. Моето семейство – благодаря! Обичам Ви с цялото си сърце”, написа в поредицата от снимки Джорджина.

Припомняме, че танцьорката Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо се срещнаха в магазин на Gucci през 2016 г. В Netflix беше пуснат пилотен епизод от риалити шоуто „Аз съм Джорджина“, от който зрителите научиха нови подробности за първата среща на двойката.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook