Джони Деп се завръща в киното за първи път след скандала с бившата му съпруга Амбър Хърд, съобщава Variety. Холивудската звезда ще участва в исторически филм на френския режисьор Майвен. Той ще се превъплъти в крал Луи XV, чието управление е 58 години и едно от най-дългите в световната история.

Снимките на лентата ще се проведат това лято в околностите на Париж. Главно във Версайския дворец, които е бившата резиденция на голяма част от френските монарси. Майвен също ще изиграе една от ролите във филма, нейната героиня е графиня Жана Дюбари, последната любовница на Луи XV.

В последно време Джони Деп изпитва големи трудности в кариерата си. След като загуби делото си срещу таблоида „Сън“ през 2020 г., който го обвини в побой над Амбър Хърд, Джони беше принуден да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „Фантастични животни във вселената на Хари Потър”. Актьорът не бе поканен дълго време в други проекти. Според него е бил бойкотиран в Холивуд.

Последният игрален филм с участието на актьора е The Great от 2020 г., в който се разобличана голямо екологично престъпление в Япония.

Амбър Хърд и Джони Деп продължават да си изясняват отношенията в съда.
Амбър подаде молба за развод още през 2016 г., след което го обвини и в домашно насилие. Деп отрича всички обвинения.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook