Топмоделът Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я е накарала да спре да пие алкохол преди шест месеца. Тя иска да остане трезва в обозримо бъдеще.

„Пила съм доста. Обичах много алкохола и стигнах дотам, че дори започнах да отменям вечери навън, защото чувствах, че няма да мога да се контролирам. Вече не изпитвам нужда [да пия], защото знам как ще ми се отрази в 3 часа сутринта, когато се събуждам ужасяващо тревожна, припомняйки си кошмарното нещо, което казах преди пет години, когато завършвах гимназия.“, сподели красавицата пред „Инстайл“.

Един от най-скъпоплатените, обожавани от публиката, богати и успешни модели в света – Бела Хадид сподели, че е страдала от „екстремна депресия и тревожност“ като го направи с пост в социалните мрежи.

„Социалната ми тревожност беше нещо, което бавно се прокрадваше в мен, докато навлизах в двадесетте си години. Ставаше ми все по-трудно да излизам, без да изпия едно питие, за да успокоя нервите си, което ме караше да не искам да излизам изобщо, така че просто изпадах в хибернация между работните си ангажименти“., обясни Бела Хадид.

Тя споделя, че не е било лесно, но „в края на тунела винаги има светлина“.

За нея тази лична битка не е била краткотрайна и лесна.

През 2014 година Бела е арестувана за шофиране в нетрезво състояние, като наказанието е шест месеца пробация, 25 часа полагане на общественополезен труд и 20 часа посещение на срещите на Анонимните алкохолици, но решението да спре алкохола идва едва през миналата година.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook