16 годишната Никол Паласчева предизвика фурор в най-популярното реалити за музикални звезди

От 4 годишна свири на пиано, на 6- започва да пее, а 10 години по- късно вече композира. Така накратко може да се опише музикалният опит на Никол Паласчева от София- българското момиче, което предизвика фурор на кастингите за X-Factor Италия.

На 30 септември, съдиите в шоуто: менторът на Maneskin и лидер на Afterhours, Manuel Agnelli; популярният рапър и тийн идол Hell Raton; очарователната италианска певица EMMA и световноизвестният MIKA, който през 2007г. подлуди всички с хита си „Relax, Take It Easy“ – се обърнаха възторжено, за да приемат Никол в голямото реалити.
Освен единодушното одобрение на звездното жури, българската тийнейджърка си спечели обожанието и на публиката. Многобройните й италиански фенове вече изписват с красиви букви на плакати името Nika Paris- псевдонимът, с който става известна в страната на ботуша.

Идеята да приеме лесно за произнасяне име в чужбина е на Дарияна Куманова-музикален продуцент и ментор на Никол. За своята талантлива ученичка най-популярната българка в Италия споделя: „Забелязах я още, когато беше на 9 години и я чух да пее в един конкурс, на който бях жури. Веднага усетих, че е невероятен талант. Изпълни песен на ZAZ на перфектен френски език и определено ме впечатли. Още тогава й казах: „когато станеш на 15 години ще се видим“.
Нито Дарияна, нито Ника забравят тази среща и не след дълго започват работа дистанционно, а когато е възможно Никол пътува до Италия. Последната година двете работят особено интензивно по метода на „пълното потапяне“ в музиката и в момента 16 годишната българка има 10 напълно завършени авторски песни.

Успехът в голямото италианско шоу идва и след друга нейна победа по ноти. След като Ника започва да развива свой канал в YouTube с нея се свързват „ловците на таланти“ от американската музикалната платформа Sessionlive. Тя има за цел да промотира супер надарени изпълнители, като популяризира музиката им, чрез web и mobile app в над 200 страни и на 15 езика и след прослушване, приемат българката сред своите артисти.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook