Ник Картър от момчешката банда „Бекстрийт бойс“ и 37-годишната му съпруга Лорън Кит обявиха, че очакват раждането на третото си дете. Двамата са много изненадани, тъй като тя преживя няколко спонтанни аборта.

„Примирихме се с факта, че ще бъдем родители на две деца , така че новината за бременността ни изненада. Не знаех, че съм бременна до петия месеца и половина. Нямах характерни симптоми, нищо не показваше, че скоро ще стана майка. Веднъж почувствах раздвижване в тялото си и казах на Ник: „Нещо не е наред. Трябва да отида на лекар.“ Не трябваше да имам повече деца, така че дори не си представях, че може да съм бременна“, каза Лорън Кит за сп. People.

В същото време Лорън призна, че преди време тя и Ник са обмисляли възможността да се обърнат към сурогатна майка, за да станат родители за трети път.

„Имайки предвид всичко, което 2020 година даде на света, аз го виждам като благословия. Обичаме двете си деца и се гордеем, че сме прекрасни родители за тях“, добавя Ник Картър.

В момента Ник и Лорън, заедно с четиригодишния си син Один и едногодишната си дъщеря Саоирсе, са в къщата си в Лас Вегас като са се самоизолирали и с нетърпение очакват раждането на новият член на семейството. Бебето трябва да се роди през април.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook