Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в ролите от „Сексът и градът“, които ги направиха известни, съобщи Ройтерс.

Героините им в новия сериал ще са с 20 години по-възрастни. Той ще е с 10 епизода по половин час. Ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се „And Just Like That“ (И просто така). През пролетта ще започнат снимките на новата продукция.

„Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град“ – каза директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент заедно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм трейлър за сериала.

Оригиналният сериал „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епезод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона. Заснети са и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г., и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook