Иван Булкин грабна първото място на тазгодишното издание на конкурса „Super Model Universe. Той е на 26 години и е от Пловдив. Занимава се професионално с лека атлетика и е републикански шампион.

Пловдивчанинът пребори конкуренцията от над 20 международни модела, участвали в надпреварата. Конкурсът трябваше да се състои в Малайзия, но предвид нестихващата все още пандемия от Covid-19 се проведе във виртуален формат.

„Призът „Super Model Universe 2020″ тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, приятели и познати, които ме подкрепихте и ми стискахте палци през цялото време. За мен значи много! Нямаше да успея без Вас! Бъдете здрави, щастливи, смирени и обичани!“, гласят първите му думи, написани в неговата лична Инстаграм страница.

За да грабне отличието, младият мъж преминава през общо два кръга – в първия, определящ половината от точките, е важен вотът на публиката, гласуваща онлайн за претендентите на страницата на организаторите. След като тя избере финалистите – 5 момчета и още толкова момичета, настъпва вторият етап, в който селектираните биват оценявани от 10-членно жури от цял свят, провеждащо видео интервю на английски език с всеки един от тях.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook