Дебютният сингъл на певицата е изпотяващо горещият клубен бенгър „Sexbomba“ в колаборация с Криско

Ina Gallardo (Ина Гаярдо) е най-новото лице на поп музиката в България. Тя привлича вниманието на продуцентите от Adamand Records сред повече от 700 човека, които се явяват на кастинг. Музикалните й възможности са високо оценени, но екипът на Криско поставя пред нея ново изпитание, наречено „промяната”.

Пътят на Ина Гаярдо до дебютната й песен „Сексбомба”, която вече можете да гледате:

В рамките на 1 година горещата поп изпълнителка извървява дълъг път на промяна и подготовка за професионалната музикална сцена. Упорито работи върху сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото, върху сценичното й присъствие, актьорската игра, двигателна култура и танцувални умения.

Днес Ина Гаярдо е свалила 10 килограма и е в най-добрата си физическа форма до сега. Така доказва, че е истински боец. Това определение тя затвърждава и с друга своя успешна промяна. Свенливото поведение, което показва в първите пробни снимки и работа с камерата, днес е превърнала в изискан инструмент, прилягащ само на една истинска млада поп дива.

Истинското име на Ина Гаярдо е Христина Григориаду и тази година навърши 21. Родена е в Гърция, но на 5 години идва да живее в България заедно с майка си.
Христина е израснала в град Правец, далеч от светлините на големия град, но музикалното й образование я отвежда в София. В момента е трета година студент по бизнес менинджмънт. Изборът й на тази специалност е съвсем умишлен, защото смята, че музикалните заложби на един човек са нищо, без правилното им „поднасяне” на музикалния пазар.

Преди няколко години Ина Гаярдо участва в музикалното риалити „х фактор”. Тогава майка й я записва в предаването, защото Христина е убедена, че всичко е нагласено и само „хора с връзки” успяват. Тя не стига до големите концерти, но след време разбира, че нейната майка е била права като й е казала, че най-важното нещо е човек да не се страхува да пробва, да не се отказва, че , когато имаш талант, е необходимо просто правилните хора да те видят и че не всичко в този живот е „връзки и пари”.

След няколко предложения за работа с големи музикални компании у нас, Ина Гаярдо избира съвместната работа с Adamand Records, защото те са единствените, които й показват, че няма невъзможни неща и защото са единствените, които са я накарали да надскочи себе си и дори да скочи по-високо отколкото някога си е мислела, че може. В рамките на една година Христина Григориаду променя начина си на живот, разбрала е в пълния смисъл на думата какво значи упорита работа и днес е горда със себе си и с човека, в който се е превърнала.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook