Манал Ел Фейтури е със зашеметяваща визия, искряща усмивка, хипнотизиращи очи и страстни извивки.

Пристига у нас през 2012 г., за да се снима в игрален филм, а години по-късно вече е сменила Лондон със София. След успеха й в „Код червено“ (реж. Валери Милев) прави бурно участие в X-Factor – България, и оттогава е в светлините на прожекторите.

Кариерата й на артист в момента я довежда до нова главна роля във филма на Тодор Чапкънов „Royal blossom“ (предназначен за чуждестранния пазар).

Сюжетът увлекателно развива всекидневието на модерна принцеса, която мечтае да е обикновен човек. Манал изпълнява ролята на Дейзи, най-добрата приятелка на кралската особа, но талантът й се изявява и във водещата песен към филма с потенциал за романтичен, летен хит.

„Песента е в стила на Дисни – разказва Манал- и описва онова, за което си заслужава винаги да се пее: голямата, страстна, необятна любов. Самата аз вярвам в нея и смятам, че щом усещаш подобни чувства, имаш криле. Независимо дали си кралска особа, или обикновен човек – нищо не може да попречи на мечтите ти.“

От скоро в тефтерчето с цели на Манал е записана поредната сбъдната мечта. Актрисата създава агенция за изпълнители и продуцира концерти и участия в България и Великобритания. Поради положението с COVID-19 в момента събитията са сведени до минимум, но артистите й се изявяват в реклами и музикални клипове.

„Все пак се надявам ситуацията около вируса скоро да се успокои – споделя Ел Фейтури. – Лично аз използвах изолацията, за да завърша първия си късометражен филм, който скоро ще се представи на международни фестивали. Зная колко е трудно сега за всички колеги в шоу бизнеса, но твърдо вярвам, че ако човек има талант и работи, неминуемо ще се появи подходяща роля, случай, песен, ситуация, които ще му позволят да блесне и да покаже звездата в себе си!“
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook