Явор Янакиев, познат още с псевдонима си 100 Кила, завърши 12 клас. 36-годишният рапър, който няколко пъти повтарял 10-ти клас, съвсем скоро ще държи диплома за средно образование.

Заради пандемията, любимецът на много тийнейджъри не успя да сложи официалния си костюм, взет специално за бала. За сметка на това той вдигна градинско парти, на което да почерпи за това, че най-сетне е абитуриент.

„Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте готови да ми дадете, приятели. Обичам ви истински“, написа 100 Кила в социалните мрежи. Там той публикува снимка, на която се вижда, че е поръчал украса с балони.

Малко преди да отиде на матура по БЕЛ, рапърът поздрави всички деца, независимо на каква възраст са.

„Бъдете щастливи, радвайте се на живота. Батко ви Явор отива на матура по български. Остава последна крачка до края на приключението, наречено „Средно образование“, каза той във Facebook.

Типично в негов стил, изпълнителят се пошегува, като каза, че някои от родителите на неговите фенове са му набори, бивши приятели. И помоли да не ги ядосват с действията си.

100 Кила завърши 4-та сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий“ в София, с което много се гордее. По думите му, за да помага на майка си и брат си, той трябвало да напусне училище, а и не му се учело. Но сега се радва, че е успял да продължи образованието си и дава пример на младите хора./КРОСС

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook