Една песен за силната жена! Силна като слънцето и вятъра. Здрава като златото. Жената, която лети, преодолява трудностите и проблемите, за да бъде с любимия мъж. Една жена с необятна душа, която знае, че за любовта прегради няма! – такава е героинята в най-новата рускоезична песен, която ще се промотира от българския музикален ефир.

„Душа“ е в изпълнение на руската певица VIKA (Виктория Куприна), позната на българската публика като една от най-конкурентните участнички във втория сезон на X-Factor – България. Тогава Виктория стига до големите концерти, а след предаването за нея следват години на упорит сценичен труд, моменти с любимия мъж, актьора Георги Николов-Жорони, и време за малката им дъщеричка Фрея.

Песента се създава още преди Виктория да потъне в българската си любовна приказка, по времето, когато е популярна изпълнителка в Москва и част от руското вокално трио „Диамант“. Решавайки да започне музикална кариера самостоятелно, VIKA получава предложение от продуцентите си за песен, наречена „Сильная как ветер“. Текстът и музиката са на младия Василий Казанцев, а Куприна купува пълните права за песента.

Всичко това съвпада с много тежък период в живота на изпълнителката. Поставена пред трудното изпитание да изостави родината си и да дойде в България в името на любовта, VIKA изпълнява песента, без да осъзнава, че в нея е описана точно ситуацията, в която се намира. Сега приемам този проект като любовно предсказание – споделя певицата. – Тогава не разбирах, но сега вече знам, че ако една жена истински обича, ще преодолее всички пречки и трудности, за да бъде с любимия човек. Така както направих аз.

„Сильная как ветер“ сега пристига с новото си заглавие „Душа“ и ремикс от DJ Dian Solo, който е музикален продуцент на проекта. Песента излиза в новия си аудиовариант във времето на най-женския месец и ще се разпространява на музикалния пазар в България, Русия, Китай и Беларус.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook