Цвети и Светльо от EXPOSE провокират летните чувства с ритъма на Бразилия

Верни на провокативния си стил Цвети и Светльо от EXPOSE предлагат всичко друго, но не и обикновено изживяване. „Ти си“ пристига в смел видеоклип, двуезичен текст, атрактивен стайлинг и една любов, разказана в прегръдката на лятото. Песента е обречена на онова чувство, което се помни вечно, на тръпката от сладкия флирт и на гонитбата между момчето и момичето, в очакването на сюблимния момент.

Страстта е предадена недвусмислено в кадрите, с участието на изпълнителите.
За движенията им помага горещия бразилски танцьор и хореограф Леандро. Роден с ритъма на Рио в сърцето си, Лео веднага харесва идеята на проекта и без да се колебае се включва в него. „Пали“ го и това, че текстът на „Ти си“ е и с испаноезична част, което носи усещането за най-добрия саундтрак на летните вечери.

Но защото това са EXPOSE песента им е не само за слушане, но и за гледане. Освен морския стайлинг, откриващ татусите на героите, зашеметяващият вид на Цвети определено събужда вниманието. В избрани моменти тя се появява с ексцентрична рокля, ефектно изработена от филмови ленти. Тоалетът е създаден специално за блондинката с много внимание и отношение. Няма как да е по друг начин, тъй като дизайнера на „кино роклята“ е нейната дуета половинка, Светльо.
С „Ти си“ Цвети и Светльо дават силна заявка за зрелищното си завръщане на голямата сцена. Песента е само началото на поредица от „вече изпечени“ хитове.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook