Богатата наследница и светска дама Парис Хилтън иска да бъде майка, но чрез донор на сперма, пише БГНЕС.

Тя се е свързала с агенция и е готова да възнагради мъжа, който ще отговаря на условията й. Тя изисква донорът да има добър външен вид, високо ниво на интелигентност, но и да идва от добро семейство.

„Проблемът е, че донорите не са милионери. Богатите хора не се нуждаят от продажба на сперматозоиди. Хилтън вярва, статутът на самотна майка се вписва в нейния имидж, че може да направи всичко и не се нуждае от мъж, за да успее“, споделя неин приятел.

Парис Хилтън, Парис Хилтън донор, Парис Хилтън бебе, Парис Хилтън дете

На Парис Хилтън не й пука от липсата на късмет в любовта. На скоро 37-годишната наследничка на хотелиера Хилтън реши да развали годежа си с актьора Крис Зилка, който й подари годежен пръстен за 2 милиона долара.

Парис се запозна с 33-годишния Крис преди 8 години на парти на наградите „Оскар“, но те станаха двойка едва преди две години. През месец януари тази година се разчу новината за годежа на Парис, а сватбата беше планирана за 11 ноември. Крис й подари годежен пръстен с 20-каратов диамант. Украшението било вдъхновено от бижу на майката на Парис.
Купи мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo underwear.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook