Сексоложката Наталия Кобилкина е в очакване на първото си дете и вече е в осмия месец, но очевидно психоложката се чувства отлично.
Тя си подари почивка в Дубай. Не спира да работи и да дава съвети на всички дами в областта на любовта.

„Когато се отвориш за чудеса, животът ти става толкова красив!“. Това написа Наталия Кобилкина във Фейсбук и качи снимки от своята почивка. За да избяга от мрачното време в София, сексоложката е избрала Дубай. Тя използва високите температури в Обединените арабски емирства, за да събере малко витамин D и да направи тен.

Наталия Кобилкина

„От пътешествието си в Дубай научих следното – светът е красив и толкова пъстър, но за да го видим в тази му светлина, трябва да носим красота и любов в себе си“, коментира още Наталия.

„Дубай си е прекрасен! Много интересни закони и култура. Колко е прекрасно, когато държава се грижи за своите граждани“, написа още Наталия.

През есента Кобилкина и съпругът ѝ Такис Дретакис обявиха, че са в очакване на първото си дете. Двойката е много щастлива, а Наталия доразви портфолиото си със съвети към дамите как да забременеят. Семейството сподели, че със сигурност иска да има още деца, а Кобилкина разказа, че постоянно сменя мнението си къде иска да роди, но съпругът ѝ все пак я посъветвал да поизчакат, докато моментът наближи.
Купи мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo underwear.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook