Популярният гръцки певец Йоргос Яниас покани Теодора да се снима в новото му видео към песента “Tha mou perasei”. Клипът може да бъде видян от днес в ефира на Фен ТВ и Balkanika MTV.

Йоргос Яниас (Giorgos Giannias) пристигна в България преди няколко седмици специално за промоцията петия албум на Теодора – „Моят номер”. Примата на Diapason Records и гъркът презентираха пред многобройната публика своята дуетна песен „За теб живея”. След това изпълнителят от южната ни съседка представи и две свои солови парчета. Силно впечатлен от бляскавото събитие и от професионализма на българските си колеги, гръцкият певец изявил желание да заснеме видео на някой от своите проекти у нас. Той предпочете да клипира една от най-любимите си песни от своя нов албум „Ta panta eisai esi”. Парчето, на което се спря зеленоокият симпатяга, се нарича „Tha mou persei” („Ще ми мине”) и е по музика на Мариос Псимопулос и текст на Елени Янатсулиа.

Целият екип и режисьорът Ненчо Касъмов дълго умували на коя родна красавица да заложат за партньорка на Йоргос в клипа. Тогава гръцката звезда сам предложил да покани във видеото атрактивната фолк дива Теодора. „Освен, че е невероятна певица, тя е изключително красива жена и има страхотно излъчване. Гледал съм всичките й видеоклипове, а и видях колко е артистична на сцената по време промоцията й. Освен това двамата се разбираме чудесно, приятели сме и съм изключително щастлив, че тя прие поканата ми да се снима в моя проект. Представи се повече от страхотно!”, не пести похвалите си чаровният Яниас.

Теодора пък признава, че за миг не се е поколебала да откликне на предложението на Йоргос да му партнира в част от кадрите. „Бях поласкана, от това, че ме покани да се снимам в неговото видео. Още повече, че досега никога не съм участвала в клип като актриса, т.е. без да пея в парчето и за мен това беше ново и интересно предизвикателство. Надявам се, че съм се справила добре.”, сподели изпълнителката на „Онази”.

Теодора и Йоргос са категорични, че това няма да е последния им съвместен проект и двамата със сигурност ще запишат втори дует, който ще клипират.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu