Дъждът се изля в Париж, заливайки улиците си със сива мъгла и дъждовни капки, които блестяха като сълзи на небето. Но въпреки студа и влажността, светът на модата продължаваше да се върти със своята неспирна елегантност и стил. Най-новото ревю на „Ермес“ по време на Седмицата на модата в Париж не беше изключение.

На подиума на „Ермес“ беше инсталиран дълъг моден подиум, който стана свидетел на специално създадена атмосфера. Непрекъснатата завеса от вода падаше върху моделите, като ги обгръщаше с влажен облак, напомнящ за мрачен и мокър есенен или зимен ден в Париж. Този изкуствен дъжд не беше просто акцент на шоуто – той бе символ за силата и устойчивостта на „Жената Ермес“, винаги готова да се изправи срещу лошите условия и да се запази елегантна и вътрешно силна.

Парижката луксозна марка „Ермес“, основана през 1837 година като сарашка къща, реши да представи своята колекция в сградата на казармите на Републиканската гвардия – символ на конната традиция, в сърцето на френската столица. Това необичайно място беше избрано с цел да подчертае връзката между марката и нейните корени, както и да придаде на събитието допълнителна автентичност и значимост.

В колекцията на „Ермес“ доминираше кожата в различни форми и изпълнения. Якета в рокерски стил, дълги и плътни палта, жилетки с вълнени ръкави – всички тези елементи бяха изработени с внимание към детайла и качеството. Цветовата палитра беше ограничена, преобладаващи бяха нюанси на бордо, зелено, черно и сиво. „Идеята наистина беше да се придържаме към пуризма на шивачеството, така че не смесвахме цветове“, поясни дизайнерът.

С ревюто на „Ермес“ в Париж започна нова ера в историята на модата, в което силата, устойчивостта и елегантността на жената остават неизменни въпреки променящите се времена и условия.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook