На 23 години никарагуанската красавица Шейнис Алондра Паласиос Корнейо се възцари с титлата „Мис Вселена“ в тъжно известния конкурс, проведен в Салвадор и излъчен във виртуалния свят на „YouTube“.

Висока 1,80 метра, с кафяви очи и кестенява коса, тази впечатляваща представителка на Никарагуа вдъхнови журито и покори сърцата на зрителите. През 2021 година тя вече представи родината си в конкурса „Мис Свят“. Образована в областта на масовите комуникации в Централноамериканския университет, Шейнис Алондра Паласиос Корнейо не само привлече вниманието с изяществото си, но и с уменията си в областта на комуникациите.

Никарагуа се радва на заслужената слава, като за първи път в историята на страната титлата „Мис Вселена“ носи красивото име на Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Миналата година почетната корона отиде при американския модел Ар Бони Габриел, но този път очите на света бяха насочени към невероятната представителка от Централна Америка.

Въпреки това, истинският фурор в тазгодишното издание направи „Мис Непал“ – Джейн Дипика Гарет. Този ангел с закръглена фигура не само покори сърцата на зрителите, но и разчупи стереотипите, че красавиците в конкурсите трябва да бъдат еднакви и стандартизирани. Така, 72-рото издание бе пропито с духа на разнообразието и истинската красота на женската природа.

Великолепната конкуренция включваше представителки от 84 страни, като това издание за първи път видя две транссексуални жени да се борят за престижната корона. Този символ на разнообразието и включването е важна крачка към по-отворен и разнообразен свят на красотата и стилa.

С тези впечатляващи моменти, „Мис Вселена“ отново събра вниманието на световната общественост и заслужено продължава да бъде един от най-големите и престижни конкурси за красота в света.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook