Марко Балдасари – творческият директор и създател на един от най-разпознаваемите модни брандове в Италия, излъчва своята страст и уникална философия в индустрията на модата. С дебютната си колекция през 2007 г., той представи на света новаторски подход към стил и лукс, поставяйки акцент върху „тихата елегантност“ и „интелигентен лукс“.

Основната характеристика на бранда на Марко Балдасари е изключително изчистен силует, нюанси на бялото и логото, което се открива в дребни детайли като копчета и закопчалки. В света на модата, където крещящи цветове и голота често доминират, въпросът се налага: как успява този моден гуру да наложи своята философия на „тихата елегантност“?
В интервю с Марко Балдасари разбираме, че успехът на бранда му се крие в предоставянето на по-дълготрайни и качествени продукти, вместо във впечатляващи рекламни кампании. За Балдасари и неговия екип, луксът не се измерва в цената на етикета, а в преживяването, което клиентите им получават. Този подход превръща клиентите в по-добри версии на себе си, като инвестира в качеството на продукта и историята зад него.

Марко Балдасари пояснява, че клиентите му остават предимно заради вниманието към детайлите, качеството на ръчния шивашки труд, използваните материи и практичността на дрехите. Всеки артикул се създава с мисъл за комфорта и стила на носителя си. Няма нужда от грандиозни лога, за да се постигне усещането за лукс.

С близо 20 години опит в индустрията на модата, Марко Балдасари и неговият бранд са успели да променят фокуса от демонстриране на статус и имидж към по-събран и сдържан стил. Те се стремят към предлагането на преживявания и стил, които отразяват интелигентен лукс и тиха елегантност.

С визия и ангажимент към по-добрата и по-изискана страна на модата, Марко Балдасари продължава да вдъхновява и да променя индустрията. С неговите колекции и философия, брандът успява да ни напомни, че истинският лукс не зависи от етикети, а идва от изтънчеността, стилът и преживяването. С откриването на първия си магазин в София, Марко Балдасари предоставя на българските ценители възможността да се потопят в света на „тихата елегантност“ и „интелигентния лукс“ на неговия бранд.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook