Италианската модна къща „Valentino“ събра погледите на световната модна сцена, като представи своята нова колекция висша мода в изключителната обстановка на Шато дьо Шантий, разположено северно от Париж. Под ръководството на талантливия дизайнер Пиерпаоло Пичоли, модната марка представи романтична интерпретация на осъвременени стилове, съчетани с идеята за равенство и откритост. Показът бе израз на изисканост и елегантност, заснети в известния замък и градина, съпроводени от хармоничните нотки на музиката и изяществото.

Моделът Кая Гербер откри ревюто. Тя е дъщеря на известната Синди Крофорд от близкото минало. „Valentino“ представи своята нова колекция с впечатляващо откриване на шоуто. Кая Гербер се появи на подиума облечена в стилна бяла риза със силно разкопчано деколте и широки джинси. Чудесни кристални обеци и оригинални обувки с плоска металическа подметка, украсени с панделки, завършиха нейната изискана визия.

Шоуто беше по огромно каменно стълбище и във вълшебната градина на замъка, като моделите се движеха плавно и елегантно. Арт поп певицата Анони създаде меланхолична атмосфера със своя глас, докато моделите показваха вечерни рокли, коитето следват линиите на техните тела. Роклите бяха с остри деколтета и цепки на бедрата, което придаваше смелост и сексапил на визиите.

Не само жените, но и мъжете бяха част от модното шоу на „Valentino“. Те носеха широки костюми и златисти палта, които допълваха общата визия на колекцията.

При избора на Шато дьо Шантий за мястото на представянето на колекцията, представители на модната къща обясниха, че целта им е да свържат вековния символ на изключителност с нов смисъл на „форум за равенство и откритост“. Това подчертава ангажимента на „Valentino“ да създава мода, която отразява и поощрява разнообразието и включването.

На финала на шоуто, дизайнерът Пиерпаоло Пичоли излезе на подиума заедно с екипа си. Всички бяха облечени в работно облекло и хванати за ръце, което бе символ на сътрудничество и единство в модната индустрия.

„Valentino“ успя да създаде изключително модно изживяване, което обедини романтика, модерност и визията за равенство. Показът в Шато дьо Шантий остава не само модно събитие, но и изява на идеалите и красотата, които модата може да предаде.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook