Американската певица Ерика Баду не престава да изненадва със своя изключителен талант и уникален стил. Най-новото предизвикателство, пред което се изправя тя, е участието й в създаването на модна колекция в партньорство с известната италианска модна къща „Marni“. Тази вълнуваща миниколекция, известна като „MARNI x ERYKAH BADU“, вече е налична в избрани бутици на марката в Съединените щати от миналия месец.
„МARNI x ERYKAH BADU“ включва разнообразие от рокли, аксесоари и обувки, които са акцентирани с ръчно изработен кожен пачуърк, пайети и пищно кадифе. Ерика Баду, която се отличава със своя интересен и ексцентричен стил, е била активно включена във всички аспекти на създаването на тази уникална колекция.

Клеър Сълмърс, главният изпълнителен директор на влиятелния блог за мода „Fashion bomb daily“, споделя, че гъвкавостта на Ерика Баду я прави муза за модните дизайнери. Стилът и индивидуалността й са вдъхновение за много творци и фенове на модата по целия свят.

Въпреки заемането си с модната индустрия и други бизнес проекти, Ерика Баду продължава да се отдава на своята музикална кариера. Тя планира предстоящо турне, което ще радва множество фенове.
Вече от далечната 1997 година, облечена в афроцентрично облекло с тюрбани и бижута с анх символ, Ерика Баду привлича вниманието на публиката. С издаването на своя първи албум „Baduizm“, тя получава номинация за наградата „Грами“ за най-добър нов изпълнител, като също така спечелва категорията за най-добър R&B албум. Тя е сред водещите фигури на нео-соул движението, което през 90-те години на миналия век променя лицето на музикалната индустрия.

Сред най-известните и хитови песни на Ерика Баду са „On & On“, „Tyrone“, „Bag Lady“, „Didn’t Cha Know“ и „Window Seat“. През 2015 година тя издава последния си официален музикален проект – албумът „But You Caint Use My Phone“.

Съвместната работа между Ерика Баду и „Marni“ представлява интересен симбиоз между музика и мода. Тази колаборация допринася за разширяване на хоризонтите на творчеството на Ерика Баду и отново потвърждава нейната иконичност в музикалния и модния свят.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook