Зари Маструцо, известна също като Захаринка Борисова, е млада жена, която представлява олицетворението на съвременната Пепеляшка. Родена в малкия град Белоградчик, Зари започва своя живот с необичайно начало. Нейната майка е само на 16 години, а баща й – на 18, когато тя се появява на света. Зари е оставена в болница, а след това пренасочена към сиропиталище.

Съдбата на Зари не била лесна. Заради тъмната си кожа тя е преживяла много тормоз и унижения. Въпреки това, тя успява да се справи със смъртта на тъмната страна на живота и да изгради своя собствена сила и самоувереност.

Когато Зари навършва 9 години, в живота й се появяват нейните ангели-хранители – италианска двойка от Ренде, Южна Италия, която я осиновява. Бащата е инженер, а майката – университетски преподавател. Зари бива обсипана с любов и играчки, които в началото не знае как да приеме. Тя сама себе си смята за грозновата и дори я смятат за момче.

Днес, на 23 години, Зари Маструцо триумфира в своя живот. Тя е сред финалистките в конкурса „Мис Италия“, който ще определи най-красивата жена на Ботуша през септември. Зари успява да убеди множество членове на журито в своите качества и споделя, че се чувства като принцеса, особено благодарение на замъка Малвито, където се провежда част от конкурса.

Зари отбелязва вдъхновението, което получава от майка си, която я насърчава да познава света и я подтиква към множество пътешествия. Тази дълбока връзка със света и жаждата за откриване на нови места и възможности са основата на Зари’s приключения.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook