Идеята на организаторите от сдружение „Феймъс” е да покаже и наложи съвременния образ на бабата на 21 век, динамична, подържана, с личен живот и желание за развитие. И точно тази баба да стане обект на подражание и уважение.

Благотворителната кауза отново събра пари за КГБ – Клуб на готините баби, които подпомагат студенти с увреждания. Художничката Мариела Менчева дари три акварела за каузата.

Участие в конкурса „Мисис Баба България 2023” заявиха над 100 дами с внуци от цялата страна. Журито допусна до финала 5 финалистки, които да се конкурират за титлата. Символичен домакин и председател на журито бе първата носителка на тази титла Капка Амзина.

Титлата се връчи на Сияна Йорданова – 52 години от Варна. По професия брокер, по душа историк, по интереси художник и скулптор.

Първа подгласничка – Димитринка Димитрова на 49. Тя работи като маникюристка вече 23 и е щастлива баба на внук Калоян.
Втора подгласничка – Рада Велинова – стоматолог на 78 години. Горда баба на четири внучета.

Поради заболяване на тримата претенденти, конкурсът Мистър Дядо създаде прецедент. Лентата за втори път получи певецът и дипломиран богослов Васко Василев Базилио. Той тази година ще отбележи 40 години на сцената с благотворителен концерт във Военния клуб на 29 март.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook