Вчера в полунощ, България официално избра своята нова кралица на красотата. Разбира се, както традицията повелява, за нейната престижна корона се проведе оспорвана битка, в която се включиха общо шестнайсет момичета между 18 и 25 години от цялата страна. И макар всяка от претендентките да даде най-доброто от себе си, за да покаже, че е напълно достойна за титлата, още от самото начало всички знаеха, че само една от тях ще я заслужи, както гласи и регламентът на конкурса, организиран от Ирина Папазова.

И така журито, натоварено с нелеката задача да определи най-привлекателната представителка на нежния пол у нас, намери своята победителка в лицето на 19-годишната Александра Кръстева от град София, оказала се въплъщение на техните безкомпромисно високи критерии, които очевидно с времето стават все повече.
Така например към обичайните изисквания за очарование и интелект, които участничките задължително трябва да притежават, за да намерят място в надпреварата, сега бяха добавени нови условия, усложняващи допълнително пътя им към мечтаната титла, чиято носителка, както стана ясно, е необходимо не само да владее свободно английски език, но също така да служи за пример на младите момичета.

Съревнованието за първото място се проведе в три кръга, като между тях на сцената се качваха гост-изпълнители, грижещи се за доброто настроение на присъстващите. Добре познатите песни, които Янка Рупкина, Цвети Радойчева и Владислав Славов изпяха, успяха да уталожат поне за кратко нарастващото всеобщо нетърпение, подплатено с любопитството коя ще бъде дамата, която в края на вечерта ще сложи през рамо заветната лента.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook