Британският супермодел Кейт Мос стартира уебсайт за продажба на собствени продукти за красота и начин на живот, наречен Cosmoss, като стана най-новата звезда, която се впуска в електронната търговия с маркови продукти.

Мос приветства знаменитости за да посещават сайта с цел да си закупят продукт. Така моделът ще развие новото поприще и ще постигне пристижна кариера в тази сфера.

Със своя чар, небрежен стил и известни гаджета, сред които американският актьор Джони Деп и британският музикант Пийт Дохърти, Мос олицетворяваше модната сцена от 90-те години на миналия век.
Две години и половина Мос е посветила за разработването на козметичната линия.

Засега на уебсайта Cosmossbykatemoss.com се продава малка гама от веган продукти, между които кутии с билкови чайове, крем за лице, съдържащ активна съставка в канабиса, и парфюм с етерични масла. Мос препоръчва продуктите да се използват в комбинация с „ритуали“, които „балансират тялото и душата с естествената среда и циркадните цикли“.

Моделът проектира линия дрехи за тийнейджърската модна верига Topshop, която затвори физическите си магазини по време на пандемията, и даде името си на червилата на Rimmel.

През 2016 г. тя стартира агенция за таланти, Kate Moss Agency, с която подписа договори със собствената си дъщеря, Лайла Мос, както и с други потомци на звезди като Ела Ричардс (внучка на Кийт Ричардс) и изпълнители като Рита Ора.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook