Без значение къде живеете, шансовете са температурите да се повишат точно сега. Юли винаги е един от най-горещите месеци в годината и ние го усещаме вече! Лятото ни зове и искаме да се насладим на всички празненства, които ни предлага топлото време. Жените винаги се стараят да прикриват проблемните зони от тялото си и често прибягват до макси роклята.

Тенденциите може да идват и да си отиват, но ние знаем едно нещо със сигурност: когато става въпрос за лятна мода, никога не можете да сбъркате с макси рокля – и има основателна причина. Летните макси рокли често са с по-дишащ силует, така че можете да се разхладите дори в най-горещите температури на сезона със стил. От рокли за официални събития, за дрямка и ефирни шалове по тялото до сарафани и рокли без ръкави, макси роклите създават илюзията за добре съчетано облекло, като същевременно изискват малко или никакви усилия.

В тази жега гравитираме към памучни или ленени рокли, за да изглеждаме и да се чувстваме готини без усилие, дори когато сме в офиса.

За да ви помогнем в търсенето на перфектната макси рокля, ние подбрахме няколко от нашите любими стилове:

С флорални мотиви
Роклята с флорални мотиви е винаги на мода. Изберете я в червен или син цвят. Бихме комбинирали това макси с чифт масивни сандали през лятото, а за есента е най-добре високи ботуши.

Рокля с колан
Всички знаем, че световните марки не обръщат почти никакво внимание на дрехите за едри жени. Макси рокля с един прост колан може да промени нещата и да Ви придаде самочувствието на стилно момиче. Освен това те поддържат талията стегната и могат да се свалят.

Елегантни макси на плисета

Елегантните макси дрехи с плисета придават на вашето макси интересен детайл, който да хипнотизира очите и ума. Те са супер елегантни и може да ги ползвате както за плажни разходки през деня, така и за вечерно парти.

Макси официални рокли
Когато става въпрос за посещение на официално събитие, това трябва да бъде направено с най-голямо умение. Един от начините да го направите е да носите макси кройка със структурирано рамо или да изгладите нещата, като добавите блейзър към външния вид. Те излъчват изтънчена царствена визия.

Дамското облекло за жени с голям размер от Angelostyle може да ви помогне да актуализирате стила си за нула време! Дори и най-претенциозната жена ще открие макси рокля за себе си, тъй като разнообразието при тях е голямо.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook