Модният дизайнер Филип Плейн и неговата любима, блогърката Лусия Бартоли скоро ще станат родители. Това съобщиха в Instagram. Плейн публикува поредица от снимки и видеоклипове от партито за очакваното бебе. На празненството те разбраха пола на детето. Двойката ще има син. За Филип ще бъде второ. Той има 8-годишен син Ромео от модела Фернанда Ригони. Момченцето живее с майка си в Бразилия.

В надпис към видео хитовият моден дизайнер се обърна към сина си.

„Това видео е за сина ми Ромео, който в момента е в Бразилия и не може да бъде с нас тук днес. Обичам те с цялото си сърце и скоро ще имаш брат. Семейството ми става все по-голямо и ние сме щастливи да споделяме щастието си. Любовта е всичко!“, написа Филип под видеото и добави.

Двойката не знае пола на детето до самото начало на партито. Лекарят е дал плик с резултат от ултразвука на асистента на Филип Плейн.

Филип Плейн и Лусия Бартоли са заедно от три години. Двамата се събрат благодарение на интернет, защото, както казват самите те, се запознават в Instagram. Лусия е на 24 години, а той е на 43. Тя има канал в YouTube, където публикува видеоклипове с рецепти, говори за правилния грим и споделя снимки от личния си живот с Филип.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook