Създателите на Beyond – Борче Ристовски, Дорбомир Киряков и Галена получиха приза „Златна игла 2020” в категория „Модна къща на годината“. В церемонията по тяхното награждаване участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, дизайнерката София Борисова – трикратен носител на приза „Златна игла” и Зорница Димитрова – оперативен директор на търговската марка „Десизо Мони” – модна къща на годината за 2019-та.

Създателите на модна къща Beyond – Дорбомир Киряков, Галена и Борче Ристовски (от ляво на дясно)

При получаването на наградата Галена сподели:„Това ни е първата награда и аз се вълнувам. Така съм се вълнувала само, когато получавах моята първа награда за певица на годината. Като най-малко срамежлива в нашето трио искам да благодаря за това, че след толкова много години тази вечер правим дебют и в ръцете си държа наградата за модна къща на годината, благодарение на вас и на Академията за мода. Нека да ги аплодираме! Обичам такива събития. И на първо място искам да благодаря на моите приятели и партньори – Борче Ристовски и Добромир Киряков! Хубава вечер и бъдете здрави!”.

Специално за ревю-спектакъла на Академията за мода създателите на Beyond представиха селектирана колекция на модната къща. Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена показаха официални рокли с бляскав и женствен стил в класически цветове и линии с ръчно изработени бродерии и детайли. Колекцията демонстрира контрастът между романтичното и драматичното, който е в ДНК-то на бранда.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook