През април методът Актив Ситинг ще посети 8 града в България, включително Плевен, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград и София. Това практическо обучение на живо е разделено на две нива, което позволява на участниците да изследват и разбират по-добре собственото си тяло, докато работят върху разрешаването на физическите си проблеми с помощта на насоките на екипа на Актив Ситинг.

Създателите на авторския метод за лечебни упражнения – Константин Ковачев и съпругата му Ива, организират национално турне за шести път. Тяхната дългогодишна работа с пациенти с различни проблеми и натрупан опит им показва, че без активно участие в грижа за собственото здраве, ефектът от лечението често е временен. Методът предлага практичен подход към поддържането на баланса на тялото и преодоляването на проблемите с болката чрез ежедневни упражнения.

Националното турне ще включва поредица от събития, предназначени да запознаят участниците с ползите от този иновативен метод за балансиране на тялото и подобряване на цялостното здраве.

Ниво 1: Тричасова практическа сесия, която въвежда участниците в основните концепции и техники на Актив Ситинг. По време на това ниво участниците ще научат как да включват упражненията в ежедневието си, за да насърчават баланса на физическото и емоционалното тяло, за да поддържат оптимално здраве.

Ниво 2: Еднодневен интензивен семинар, който надгражда върху основите, представени в Ниво 1. Това напреднало ниво на обучение се фокусира върху специализирани техники за справяне с болки и неразположения, осигурявайки на участниците ценни инструменти за постигане на хармоничен и спокоен начин на живот. Константин Ковачев и екипът от доброволци ще ръководят участниците през задълбочено изследване на техните физически и емоционални проблеми, хронични болки и диагнози. Тази целодневна практика предоставя възможност на участниците да навлязат по-дълбоко в системата от упражнения Актив Ситинг, като същевременно научат нови, специализирани техники за справяне с травми и дискомфорт в тялото.

Семинарът ще предложи цялостен подход към здравето и благосъстоянието, като се фокусира върху четири ключови области:

– Задълбочени упражнения, насочени към облекчаване на болки във врата, плешки, рамене, лакти, китки, пръсти, кръст, тазобедрени стави, колене, глезени и сводове.

– Работа със стари травми и следоперативни състояния, които подпомагат процеса на оздравяване и възстановяване.
– Техники, които подобряват функцията на вътрешните органи, пряко свързани с физически болки и неразположения. Семинарът ще интегрира упражнения, насочени към основни системи, като помага на участниците да установят връзки между телесните си болки и вътрешния баланс.

– Задълбочена работа с вегетативния стрес и емоции, тъй като те играят решаваща роля за поддържането на цялостното здраве и благополучие.

Датите: За Тричасово обучение Ниво 1. Датите за Еднодневно обучение Ниво 2.
Плевен – 05.04 18.00- 21.00ч
Русе – 06.04
Варна – 08.04 Варна – 20.04 10-18ч
Бургас – 10.04 Бургас – 21.04
Стара Загора – 11.04
Пловдив – 12.04 Пловдив – 27.04
Благоевград – 13.04
София – 15.04 София – 28.04

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook