В свят, където всяко изображение разказва своята история, а всяко звуково вълнение предизвиква емоции, LG OLED се явява като идеалният спътник за гледане на филми, пренасяйки завладяващата атмосфера на големия екран директно в уюта на вашия дом.

През последните години, най-претенциозните експерти в света на киното, включително най-добрите режисьори и колористи, предпочитат LG OLED за своите творчески начинания. Например Лий Сунг Джин, създател на сериала „BEEF“ на Netflix, който през 2023 година спечели три Златни глобуса и осем награди „Еми“, изрази своето възхищение от зашеметяващото качество на картината на LG OLED в интервю за LG OLED Movie Club, общност за филмови ентусиасти в Letterboxd.
Специалистите в областта на цветовете също са изключително въодушевени от безграничния потенциал на LG OLED, като го считат за надежден референтен дисплей за оценка на цветовете.

Най-новите OLED телевизори се отличават с подобрен AI upscaling, който използва прецизен анализ на изображенията на пиксел ниво, за да предложи ефективно изостряне на обектите и фоновете. Чрез силата на изкуствения интелект, OLED телевизорите на LG калибрират цветовете, като вземат предвид настроенията и емоциите, които режисьорите и творците искат да предизвикат. Освен впечатляващо качество на картината, AI Sound Pro помага на зрителите да се потопят в действието на екрана, осигурявайки виртуален съраунд звук 11.1.2 от вградената система на телевизора.

В допълнение към Dolby Vision и Dolby Atmos, OLED телевизорите на LG за 2024 година са първите в индустрията, които поддържат Dolby Vision Filmmaker Mode, за да осигурят изключителна точност на картината, която остава верна на визията на режисьорите.

Създателите на филми и специалистите в областта на цветовете постоянно хвалят LG OLED за изключителния процесор с изкуствен интелект, който отключва визуални и аудио постижения, уникално разработени за LG OLED. Със своето ангажиране към предоставянето на най-отличителни, реалистични зрителски изживявания, LG OLED обещава на кинолюбителите по целия свят несравнимо кинематографично пътешествие.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook