Благотворителната инициатива „Ангелски гледки“ успешно завърши своето трето поредно издание, обяви организаторът на събитието Наум Шопов. Проектът, който предоставя възможност на талантливи български фотографи да споделят своите творби в името на благотворителност, изпълни своята мисия само за няколко дни. Всички представени фотографии бяха разпродадени, а събраната сума ще бъде напълно предоставена за подкрепа на „Българската Коледа“.

Този път „Ангелски гледки“ представи дванадесет талантливи автора, които с гордост и щедрост предоставиха своите произведения. Сред тях са имена като Никола Цолов, Добромир Райнов, Антонио Шаралиев, Давид Подгорски, Владислав Терзийски, Дани Спасов, Крис Русев, Михаил Димитров, Бойко Вълчев, Наум Шопов, Теодора Гранчарова и Михаил Минков.

„Тази година се поставихме по-амбициозни цели, и резултатите ни радват. Повечето купувачи вече са получили своите картини, които са пристигнали подписани от мен и годеницата ми Теа Минкова, в подаръчна кутия“, сподели Наум Шопов. Той добави, че ще обяви общата сума и броя на продадените екземпляри, когато всички картини стигнат до своите нови собственици.

„Българската Коледа“ отново ще бъде благодетел от приходите от тазгодишното издание на благотворителната кампания. Отпреди години инициаторът на проекта, Наум Шопов, успя да събере голям кръг от приятели и поддръжници в името на общата цел – подпомагане на онези, които най-много нуждаят от помощ.
Наум Шопов е известен като лекар със специализация в областта на изгарянията и пластичната хирургия, завършил медицина в Клиника по изгаряния и пластична хирургия в „Пирогов“. За голяма част от публиката обаче той стана популярен с участието си в сериала на Нова тв „Откраднат живот“ и като водещ на телевизионния формат на Би Ти Ви „Ергенът“.

Тазгодишното XXI-то издание на благотворителната инициатива носи надслов „Дари надежда на дете в беда“ и е насочено към подкрепа на детската хирургия. Изглежда, че „Ангелски гледки“ отново успя да обедини сърцата и усилията на хората в името на благородната цел – даряване на надежда и подкрепа на деца в беда.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook