Магията на Коледа започва в детството с подаръците под елхата и висящите чорапи пълни с лакомства. Със споделената празнична храна с мама, татко, и баба и дядо, и по-големите или по-малки братя или сестри. Това е времето, когато децата създават своите спомени с много щастие и любов – вид магия, която остава за цял живот.

Но има много деца, които живеят в социално слаби семейства. За тях Коледата е всичко друго, но не и магия. Без подаръци, без лакомства, без празнична храна. Те са тези, които плащат най-високата цена.
Повече от 300 хиляди са социално слабите семейства в страната. 8 от 10 деца живеят в материални лишения, защото семействата им са с ниски доходи. Около 32 хиляди са децата с увреждания и затруднения в развитието, чиито родители разходват всичките си средства за тяхното здраве и образование и всичко друго е на заден план. Знаете ли, че някои от тези деца не са опитвали шоколад от години.

Можете да помогнете на тези деца да почувстват магията на Коледа – магия, която да остане в техните спомени за цял живот. За тези деца няма много време за създаване на щастливи спомени, защото детството е кратко, но и ценно.
Стани таен Дядо Коледа като дариш нов подарък или пакетирано лакомство за някое уязвимо дете.

В къщата на Ротари България можете да донесете своята магия, която ние след това ще предадем на тези деца. Една част от даренията ще бъдат доставени на децата чрез Ротари клубовете ни в страната. Останалата част ще бъдат споделени към партньорски хуманитарни организации, които също се грижат за уязвимите групи в обществото.

И понеже магията на Коледа са не само подаръците, а топлина, любов и отношение. Заповядайте с вашето дете. Нека то да стане тайния Дядо Коледа за друго дете. В нашата къщичка, всяко дете може да напише писмо, което то да стопли сърцето на друго дете.

Ротари България вече 90 години работи в подкрепа на местните общности, за да могат повече хора да сбъднат мечтите си за по-добър живот. За последните 30 години, чрез нашата хуманитарна дейност като доброволци, сме ангажирани с мисията да помагаме в сфери като образование, здравеопазване, екология, икономическо развитие, както и да подкрепяме професионалното и личностно развитие на младите хора. И в тази ни мисия, децата винаги са били основен приоритет.

Заповядайте с вашето дете в нашата къщичка. Донесете нов подарък и лакомства. Ние ще помогнем на вашето дете да напише своето послание като таен Дядо Коледа.
Нека покажем своята съпричастност и подкрепа към тези деца, които са принудени да се задоволят с по-малко дори по време на най-светлите празници.

Тези деца се нуждаят от таен Дядо Коледа и това можеш да бъдеш Ти! Един малък жест, а толкова много топлина, любов и усмивки!

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook