Партито преди раждането на бебето обикновено се организира около 2 месеца преди обявената дата, на която ще се появи малкото съкровище на бял свят. Това е специален повод, който отбелязва предстоящото пристигане на нов живот в семейството. Това е радостно и значимо събитие, на което обикновено се събират близкото обкръжение от жени на бъдещите родители, за да покажат своята любов и подкрепа. Възникнал в Съединените щати и някои южноамерикански страни, вече набира все по-голяма популярност и в нашата страна. Това е чудесен начин да се отпразнува радостта от появата на нов живот на бял свят и да се отпразнува преходът към родителството.

За да гарантирате, че събитието ще бъде наистина уникално и запомнящо се, ето 8 съвета, които ще ви помогнат да направите вашето бебешко парти забележително.

Дата и час на събитието
Идеалното време за провеждане на събитието е между 7-ия и 8-ия месец на бременността, когато майката все още може да бъде достатъчно активна, за да покаже коремчето си, но е важно да знае дали бебето ще бъде момче или момиче. Това е семейно събитие, така че майката трябва да може да си почине след няколко часа активност. Когато вземате решение за времето, вземете предвид мястото на провеждане и храната, която предлагате. Уточнете графика, за да гарантирате успеха на събитието.

Мястото на събитието
Намирането на идеалното място за бебешкото парти е от съществено значение за създаването на перфектна среда за специалния ден. При избора на място помислете за удобството на всички, особено на бъдещата майка. Сред популярните варианти са ресторант, живописна градина, ако времето го позволява, или в уюта на дома. Уверете се, че сте избрали място, което е подходящо за размера на списъка с гости, вида на украсата и дейностите, които планирате, и продължителността на събитието. С малко креативност и мисъл можете да създадете перфектното преживяване за всички гости.

Списък на гостите
Да поканите правилните хора на бебешко парти е важна задача, която изисква внимателно обмисляне. В края на краищата това е интимно и изключително лично събитие, за което бъдещата майка ще пази спомени цял живот. За да се гарантира, че и майката, и гостите се чувстват комфортно и уверено, най-добре е да се разделят социалните кръгове. Внимателно помислете кои са наистина най-близките ви хора, за да избегнете конфузни моменти.

Меню
След като вече сте определили списъка с гостите, датата и мястото на събитието, е време да помислите и за храната и напитките, които ще бъдат сервирани. Съветваме ви предварително да установите дали няма някой със специфични хранителни изисквания. Може да поръчате тематичен за повода кетъринг, или ако празнувате в заведение – да се консултирате с мениджъра какво биха могли да подготвят предварително.

Игри
Въпреки че са често срещани в тези събития, не всички гости са ентусиазирани да опитат овесена каша или бебешки пюрета, или да положат твърде много усилия, затова препоръчваме да съобразите игрите с гостите си. Може да бъде организирана игра, в която майката отваря подаръка и се опитва да познае от кой от гостите е.

Подаръци за бебешкото парти
Лесно може да откриете готови таблици за Baby Shower, които ще ви улеснят значително. Така ще може да включите най-важното в него, неща, от които бебето наистина ще се нуждае. А знаейки пола му, ще бъде още по-лесно да се справите с тази задача – започвайки от бебешки комплекти за изписване за момиче от Doniceta.com, до бебефон и желаните играчки. Така ще предоставите на гостите си готови варианти, от които да избират.

Тема на партито
Можете да изберете конкретна тема или да адаптирате украсата към цвят, който да представя дали бебето е момче или момиче. Нашата препоръка е да се придържате към пастелните цветове, тъй като те са идеални за бебешкото парти. Лесно може да откриете специална декорация за повода в магазини за украса. Без значение каква тема ще изберете, уверете се, че тя е нещо специално и значимо за бъдещата майка. Дайте воля на творчеството си и със сигурност ще създадете красиво и запомнящо се бебешко парти.

Подаръци за гостите
Направете бебешкото си парти незабравимо преживяване с перфектния сувенир за гостите. Подарете им нещо специално, за да запомнят събитието – независимо дали става дума за ароматна свещ, рамка за снимка, малко бурканче с мед или вкусни сладкиши. Вашите гости ще оценят внимателния жест.

Бебешкото парти е не само забавен начин да се съберат всички заедно, но е и възможност да се дадат и получат някои грижливи подаръци за новия член на семейството. Независимо дали става въпрос за подарък от родителите за бебето или от гостите за родителите, всеки може да придаде своя собствен специален щрих към партито и да го превърне в наистина незабравимо преживяване. Комплекти за изписване момче и момиче са един изключително практичен подарък за всяка майка. Организирането на парти преди раждането на бебето е фантастичен начин да се позабавлявате. Можете да измислите специален дрескод за случая, да играете игри и да се насладите на вкусна храна и напитки.

От събирането на семейството и приятелите заедно, до създаването на трайни спомени – партито преди раждането на бебето е преживяване, което всички участници никога няма да забравят. Така че, ако очаквате ново попълнение в семейството си, защо да не планирате едно незабравимо тържество?

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook