Дни като забързано ежедневие е нужно на организма ни почивка от хапването на нещо калорично и набързо. Чистача на нашия организъм е киселото мляко.

Действа очистващо на организма чрез пробиотиците в него и здравата среда намираща се в червата. Пробиотиците са добрите бактерии в червата ни, които помагат на храносмилането, лечението и превенцията на някои заболявания.

За добра детоксикация на тялото е като изберем няколко дни в които да консумираме само мляко. Дозата, която може да ви даде нужните калории на ден, е около 10 купи кисело мляко.

Диатолози препоръват диета с кисело мляко като препоръчителната му порция е по три пъти на ден. Това спомага контрола над теглото и образуването на повече от добрите бактерии в стомаха ни.
Киселото мляко е естествен източник на диетичен калций. За него се знае, че именно той е отговорен за загубата на тегло. Калцият насърчава изгарянето на мазнините.

Чрез кисело мляко може да стопите коремните мазнини и да създадете по чиста мускулна тъкан, в сравнение с тази на хората, които не консумират мляко.

Ако не сте от хората, които могат да се ограничат само с кисело мляко дори за ден-два, можете да пробвате различни комбинации. Хапвайте мляко с плодове и пълнозърнести храни.

Ако желаете, комбинирайте две или три порции кисело мляко на ден с лека храна. Например мляко с ябълка за закуска. Добро решение за обяд е мляко със салата. Друга алтернатива е микс от здравословни ядки с мляко или с боровинки.

Някои продукти не се вписват във вашите разтоварващи дни и няма да помогнат на процеса детоксикация. Препоръчително е да се избягва продукти с високо съдържание на мазнини и захар, както и замразени кисели млека.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook