„Енергия и възход“ е втората видео-серия от поредицата “Енергия”, посветена на една от най-важните теми на нашето съвремие – екологията на оцеляването. В епизода ще видим кратък справочник за справяне с наднормената консумация на енергия и съвети как да излезем от тази „изпържена ситуация“.

Видеото е поднесено в типичния за Камера Електроника саркастичен преглед на нашето ежедневие и извикано, с надеждата да бъде чуто от подрастващото население в страната ни.

В премиерното видео потреблението на енергия е представено като световна интрига в малка сапунена опера и ще ни запита как да не си опърлим веждите, докато си играем с огъня.
Има ли жокер за намаляване на потреблението на енергия и съществува ли изобщо вариант за справяне с проблема – ще видим във видеото.

Енергията, която ни необходима, за да съществуваме като цивилизация, непрекъснато нараства, източниците, които ползваме, за да си я набавим, неминуемо намаляват. Във вторият клип от поредицата Енергия се опитваме да променим прогнозата за енергийната ни развръзка. Имаме всички дадености да предопределим хода на историята в наша полза. Освен политическа воля. Която пък е променима. Няма лесни отговори, има правилни въпроси. Задаваме ги по спешност.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook